Return to site

Nulavance Cream Malaysia

Anti Penuaan Krim untuk Dapatkan Kulit Bercahaya!

· Skin Care

Bersihkan berus solek anda dengan kerap untuk mencegah membina dan menyebarkan bakteria penyebab jerawat. Jika anda mempunyai kulit kering, anda mungkin mahu mengelupas setiap hari. Ini akan membantu buff jauh sel-sel kulit mati dan meninggalkan kulit anda berasa sutera-licin. Nulavance Pastikan anda menggunakan exfoliator yang lembut di muka anda daripada pada seluruh badan anda. Ingat, kulit di muka anda jauh lebih halus daripada kulit pada tangan dan kaki anda. Pilih mengelupas scrub dengan teliti.

Apabila mempertimbangkan penjagaan kulit, anda akan mahu menyedari persekitaran dan kesihatan harian anda, seperti diet, tekanan dan kecergasan. Namun, pada penghujung hari, rutin penjagaan kulit yang melibatkan pembersih dan pelembap boleh pergi jauh. Beberapa langkah dalam rutin penjagaan kulit anda boleh dilakukan walaupun kurang daripada sekali seminggu.

Untuk usaha yang lebih pekat ke arah kulit penuaan, kami telah mencipta Kumkumadi Ajaib Kecantikan Ayurvedic Night Serum, yang mempunyai campuran unik minyak dan herba untuk membantu kulit kelihatan muda dan sihat. Di Ayurveda, saffron tulen dikenali untuk membantu menerangi kulit seseorang - dan anda boleh menemui banyak campuran indah minyak dan herba tersebut dalam produk kami untuk kulit anda. Nulavance Malaysia Dalam beg kebaikan kami, kami juga mempunyai Rawatan Pencerahan Kulit Nalpamaradi Thailam – rawatan unik yang bertujuan untuk pencerahan kulit dan dikenali untuk merawat isu-isu penyamakan. Kami telah mencipta Air Tulen Rose juga, yang terkenal dengan pembersihan kulit dan sifat toning.

Walaupun ia menggoda untuk merebut kopi minit anda bangun, Joanna Vargas, seorang ahli muka penjagaan kulit di NYC, berkata memilih minuman yang betul boleh menjadi game changer. "Minum pukulan chlorophyll setiap pagi untuk mencerahkan, oksigenat, dan menghidrat kulit anda. Meminum chlorophyll juga membantu mengalirkan puffiness dengan merangsang sistem limfa, jadi ia juga baik untuk selulit." Asid Kojic juga merupakan ubat untuk rawatan masalah pigmen dan tompok-tompok umur. Ditemui pada tahun 1989, asid kojic berfungsi sama dengan hydroquinone.

Tetapi jangan takut untuk juga menggunakan produk jerawat jika anda memerlukannya. Kadang-kadang jerawat tidak akan hilang sepenuhnya oleh 'semula jadi' bermakna tidak kira apa yang anda lakukan, terutamanya jika anda masih muda, kerana hormon anda hanya boleh terlalu kehabisan keseimbangan pada usia itu. Nulavance Cream Malaysia Jika anda memakai solek setiap hari, elakkan memakai sebarang solek untuk sehari atau dua untuk memberi kulit anda berehat.

Solek berasaskan serbuk bagus untuk kulit berminyak, tetapi solek berasaskan cecair atau krim lebih sesuai untuk kering. Krim urut muka yang memanjakan dan menyuburkan yang diperkaya dengan bunga matahari semulajadi, minyak badam zaitun dan manis yang membantu menghidrat dan memberi ketahanan kulit yang licin dan muda. Diperkaya dengan ekstrak chaparral yang mempunyai faedah anti-penuaan.

Estēe Lauder mengukuhkan dirinya sebagai juggernaut penjagaan kulit apabila ia mengeluarkan formula Pembaikan Malam Lanjutan pada tahun 1982—dan sejak itu telah menjadi ruji dalam beg solek kami. Malah, ia dikreditkan sebagai serum pertama, produk pertama menggunakan asid hyaluronic kulit, dan produk pertama untuk mengenali dan membaiki hubungan antara kulit yang rosak DNA dan kulit penuaan.

Termasuk lebih banyak makanan kaya antioksidan dalam diet dan produk penjagaan kulit anda akan membantu membawa cahaya yang kekal pada kulit anda. Juga, basuh muka anda beberapa kali pada siang hari untuk memastikan kulit wajah anda bersih dan menyegarkan. Rangkaian transformatif kami pembersih Shiseido, serum, dan pelembap menangani keperluan penjagaan kulit untuk semua jenis kulit melalui sains terkemuka dan bahan-bahan yang diuji masa.

Kulit cenderung menjadi bukti gaya hidup terkumpul seseorang yang paling ketara, dan itu hanya menjadi lebih benar sebagai orang umur. Beberapa tahun kebelakangan ini telah menjadi masa yang pesat untuk penjagaan kulit, kerana Millennials tertua memulakan lewat 30-an mereka dan mula berkedut di sekeliling mata. Nulavance Cream Tidak lama kemudian, mereka memerlukan lebih daripada sekadar krim mewah untuk mendapatkan keputusan, kerana kulit kehilangan kelantangan sebagai zaman badan, tidak kira betapa baiknya produk anda.

Menurut Akademi Dermatologi Amerika, antara 40 dan 50 juta rakyat Amerika mengalami jerawat setiap tahun.

Walaupun banyak mengaitkan jerawat dengan remaja, jerawat boleh berlaku pada usia apa pun, dengan punca-puncanya termasuk keturunan, hormon, haid, makanan, dan tekanan emosi. Produk palsu menimbulkan kebimbangan undang-undang yang ketara bagi pengilang, pengedar dan peruncit, bersama-sama dengan menjejaskan kesejahteraan pengguna. Oleh itu, produk penjagaan kulit palsu adalah ancaman kepada pertumbuhan pasaran.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly